van Rooijen Machinebouw lasermachine

Ultramodern plaat en constructiebedrijf met ongekende mogelijkheden

Ook voor machinebouw is het team van Van Rooijen Machinebouw en Plaatbewerking de juiste partner

Door de korte communicatielijnen kunnen wij gedegen en snel inspelen op uw vraag of wens. Dit kan kostbare stilstand van uw productieproces voorkomen en zijn korte levertijden te realiseren.

Wij hebben in de loop der jaren geïnvesteerd in de meest moderne productiemachines die wij ook goed up-to-date onderhouden.

Zo hebben wij gedurende ons bestaan vele machines en apparaten mogen vervaardigen en leveren aan diverse industrieën waaronder;

Voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, reinigingsindustrie, petrochemische industrie, visverwerking, land en tuinbouw, en zijn wij toeleverancier voor veel productiemaatschappijen in binnen en buitenland.

Vakbekwaamheid, ervaring en productiemiddelen

Uiteraard beschikken wij bij van Rooijen over voldoende ervaring, vakbekwaamheid en de benodigde gereedschappen en machines om uw opdracht perfect, tijdig en naar uw tevredenheid uit te kunnen voeren.

Zo maken wij het mogelijk om ook voor u turn-key machines en apparaten te vervaardigen te assembleren en in samenwerking met u werkend vanuit onze fabriek aan u op te leveren.


Timesaver
Kantbank