Onze veelzijdigheid en de vele jaren praktijkervaring

Op elke markt/productievraag het juiste antwoord

 

Wij beschikken over praktijkervaren en technisch geschoolde medewerkers die ook voor u een bijdrage kunnen leveren op het gebied van vele soorten productie en materiaalkeuze vraagstukken. Onze medewerkers hebben door hun ruime ervaring de meerwaarde om u op een juiste wijze te adviseren bij eventuele productie methoden en volgordes, wat weer een innovatie of verbetering van uw product kan zijn.

Al onze medewerkers zijn opgeleid en ervaren om volgens tekening te produceren en weten veelal uw digitaal aangeleverde productiebestanden probleemloos om te zetten naar de voor onze productiemachines benodigde machinetaal. Uiteraard zetten wij ook uw digitale bestanden om in de juiste werkplaatstekening.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf zodat wij mensen in opleiding kunnen begeleiden om de theorie gelijk om te zetten in praktijkervaring en op deze manier de opleiding op een goede manier af te ronden.

Verbetering van uw producten

Naast plaatbewerking en het constructiewerk zijn wij ook toegelegd op apparatenbouw. Wij beschikken over praktijkervaren en technisch geschoolde medewerkers die ook voor u een bijdrage kunnen leveren op het gebied van vele soorten productie en materiaalkeuze vraagstukken. Onze medewerkers hebben door hun ruime ervaring de meerwaarde om u op een juiste wijze te adviseren bij eventuele productie methoden en volgordes, wat weer een innovatie of verbetering van uw product kan zijn.

 

dxf.files, autocad files, stepfiles of andere computerbestanden

 

Of het nu gaat om dxf.files, autocad files, stepfiles of andere computerbestanden, het is onze medewerkers geen enkel probleem en zij helpen u graag uw opdracht en of wens te verwezenlijken.

Onze veelzijdigheid en de vele jaren praktijkervaring maken het mogelijk om op nagenoeg elke markt/productievraag het juiste antwoord te geven. Zo maken wij een diversiteit aan machine onderdelen hoe gecompliceerd die ook mogen zijn.

Uiteraard beschikt van Rooijen over voldoende vakbekwaamheid en de benodigde gereedschappen en machines om in opdracht assemblage voor u werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Zo maken wij het mogelijk om ook voor u turn-key machines en apparaten te vervaardigen te assembleren en in samenwerking met u werkend vanuit onze fabriek aan u op te leveren.